Akademik Kurul Toplantısı

Akdağmadeni Meslek Yüksekokulunda 2016-2017 Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özalp’in başkanlığında ve akademik personeller ile Yüksekokul toplantı salonunda yapıldı.

kurul

Akademik kurul toplantılarının birçok açıdan faydalı olduğuna değinen Sayın Özalp 2016-2017 Güz döneminin öğrenciler ve personel için yeni bir başlangıç olduğunu ve yeni dönemle birlikte el birliği ile okulumuzun çıtasının daha da yukarı ya taşınması konusunda bir konuşma yaptı. Toplantıda okulun genel işleyişi ve gelecek planları konusunda bilgilendirmede bulunuldu.

kurul

Toplantı sonunda, yakında zamanda gerçekleşen bayrak değişimi sebebi ile daha önce ki yönetim de görev almış müdür yardımcıları Öğr. Gör. Zeki Yılbaşı ve Öğr. Gör. Saffet Akdağ’a Sayın Özalp tarafından plaket takdim edildi.

31 Ocak 2017 Salı