Kadışehri Kariyer ve Eğitim Planlama Semineri

Üniversitemiz  ve Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Kariyer ve Eğitim Planlama Seminerleri” Kadışehri ilçesinde bulunan ve Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu’na bağlı olan Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü ev sahipliğinde ve Kadışehri Belediyesinin katkılarıyla Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. “Kariyer ve Eğitim Planlama Seminerleri”nde üniversite sınavlarına hazırlanan lise 3. ve 4. sınıf öğrencilerine kariyer ve eğitim planlamasına ilişkin dikkat edilmesi gereken hususlar, meslek edinimi ve üniversite tercihlerine ilişkin bilgiler verilerek, üniversitemizde yer alan bölümlerin tanıtımı, üniversitemizin eğitim ve öğretim imkânları detaylı olarak anlatıldı.

k2

Seminer programına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Osman Özer, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayip Duman, Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özalp, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zübeyr Bütüner, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif Boz, İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Altuntaş, Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Kadışehri Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Selcan Özyalın, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elemanı Okt. Oktay Çoban, Kadışehri İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kazanç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celalettin Pekşen, lise müdürleri ve üniversitemiz İletişim Protokol ve Enformasyon Müdürlüğü ekibi katıldı.

k1

Meslek Yüksekokulu müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özalp Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu hakkında, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Selcan Özyalın ise yüksekokulumuza bağlı olarak Kadışehri İlçesinde Eğitim-Öğretime devam eden Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü hakkında detaylı bilgiler verdi.

Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Özer, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayip Duman, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zübeyr Bütüner, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif Boz, İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Altuntaş, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elemanı Okt. Oktay Çoban seminere katılan öğrencilere üniversitemizin bünyesindeki fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokulları hakkında detaylı bilgiler verdiler.

02 Mart 2017 Perşembe