OTOBÜS KAPTANLIĞI PROGRAMI BÖLÜM BAŞKANI VE ÖĞRENCİLERİNDEN ŞEHİT POLİS MEMURU FETHİ SEKİN’İN KABRİNE ANLAMLI ZİYARET

Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Otobüs Kaptanlığı Programı bölüm başkanı ve öğrencileri polis haftası münasebeti ile 05 Ocak 2017'de İzmir Adliyesi önünde menfur saldırı sonucu, kanının son damlasına kadar savaşan, gösterdiği kahramanlık ve cesaret sonucu şehit olan  Polis Memuru Fethi SEKİN’in kabri başında şükran ve minnetle andı.

Bölüm başkanı Öğr. Gör. Murat KOCAGÜL, Fethi SEKİN hakkında şunları söyledi;

Fethi SEKİN ülkemiz ve milletimiz adına gurur verici bir davranışta bulunmuştur. Şairinde söylediği gibi, Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 15 Temmuz da Ömer Halis DEMİR, 05 Ocakta Fethi SEKİN olmak üzere bu vatan evlatlarının her ferdi görev kendisine verildiği zaman geri durmayacak vatan sevdalılarıdır. Fethi SEKİN ve Ömer Halis DEMİR başta olmak üzere bütün şehitlerimize minnettarız, açıklamasında bulundu.

10 Nisan 2017 Pazartesi