Mezuniyet Coşkuyla Kutlandı

Akdağmadeni  Meslek Yüksekokulu’nda 2016-2017 döneminde öğrenim sürelerini tamamlayan öğrenciler, mezuniyet cübbesi giymenin heyecanını yaşadı.Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törene Bozok Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. Mustafa ÖZALP ,akademisyenler, kurum amirleri, üniversite öğrencileri ve aileleri katıldı.

5

Törende dönem birincisi olan Nurcan EFE’nin konuşmasının ardından kürsüye gelen Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. Mustafa ÖZALP,

mezuniyet sevincini gururla yaşadıklarını ifade etti.

4

Ardından konuşma alan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey meslek yüksekokullarının sektördeki önemini anlatarak “Tüm öğrencilerimize bu güzel sevinç ile beraber hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

3

Konuşmaların ardından mezun öğrencilere mezuniyet plaketleri ve ödülleri katılımcılar tarafından verildi. Öğrenciler daha sonra keplerini hep birlikte havaya atarak mezuniyetin sevincini yaşadı.

Çocuklarının bu sevincine aileleri de ortak oldu.

16

13 Mayıs 2017 Cumartesi