Okulumuzda "Unutma, Farkında Olduğun Kadar Güçlüsün" İsimli Konferans Düzenlendi

Yüksekokulumuz tarafından, Yrd. Doç. Dr. Recep TEMEL’in sunumuyla, “Unutma! Farkında olduğun kadar güçlüsün” adlı konferans düzenlendi.

Yüzün üzerinde öğrencinin katıldığı konferans, Sağlık Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. Yerel basın ve öğretim elemanlarının da katıldığı konferansta, öğrencilerin kendilerini keşfetme, bilgi ve becerilerinin farkında olma gibi konulara ağırlık verildi.

Açılış konuşmasını yapan, yüksekokul müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZALP, milli beraberliğin kalkınmada önemini vurgulayan konuşmasıyla salonda bulunan öğrencileri motive etti. Sözlerine batının ileride olmasının nedenleri ve nitelikli eleman olabilmenin gerektirdikleri ile devam eden Özalp, teknolojik gelişmelerin iyi yönde kullanılması gerektiğinin altını çizdi. Ülkemizin güçlü kalabilmesi için daha çok çalışmamız gerektiğini vurgulayarak sözlerini bitiren Özalp, öğrencilere mezun olduklarında neler yapabilecekleri hakkında da geniş bilgiler verdi.

h1

Açılış konuşmasından sonra sunumunu yapmak üzere sahneye davet edilen Yrd. Doç. Dr. Recep TEMEL’i öğrenciler büyük bir sevgi gösterisi ile karşıladı. Salonda yer bulamayan birçok öğrenci, konferansı ayakta dinlemek zorunda kaldı. Yrd. Doç. Dr. Recep TEMEL, öğrencilerin daha dinamik, özgüvenleri yüksek ve çalışkan olmaları gerektiğine birçok kez vurgu yaptı. Konferans sırasında çoğu kez sözü alkışlarla kesilen Temel, öğrencilere, “güçlü yarınlara ancak sizlerin çabası ile ulaşabiliriz” mesajı verdi. Konferans sonrasında, yüksekokul müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZALP, kendilerine teşekkür plaketi hediye etti.

h3

24 Ekim 2017 Salı