Mezuniyet Sevinci Coşkuyla Kutlandı

Akdağmadeni Meslek Yüksekokulumuzun 2017/2018 yılı mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla kutlandı. Mezuniyete Yüksekokul müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Mustafa ÖZALP başta olmak üzere, İlçe Belediye Başkanımız İrfan ÇOŞGUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy CEYLAN, Özel İdare Müdürü Duran ERBEK, Köylere Hizmet Müdürü Yunus YILDIRIM, İlçe Nüfus Müdürü Nuri OKTAY, SGK Müdürü Mustafa ALKAN, Köy Hizmetleri Şefi Bekir DİNÇ, AKP İlçe Başkanı Önder GÜREL ve MHP İlçe Başkanı Alper TERZİ katıldı. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa ÖZALP’in günün anlam ve önemine dair açılış konuşmasının ardından minikler halk oyunları ekibi sahneye çıktı. Veliler, öğrenciler, müdürümüz ve öğretim elemanlarımız ile iç içe, şenlik havasında geçen mezuniyette öğrenciler bütün bir yılın stresini attılar.

14 Mayıs 2018 Pazartesi